Опозиціонер вказав на те, що Кадиров готується до розпаду Росії

16.11.2023, 13:03
149888

Путінський посіпака Рамзан Кадиров займається укріпленням позицій своєї родини, призначаючи “своїх” на посади. Це може свідчити про те, що він починає підготовку до розпаду Росії.

Читайте також: Розкрадання мільйонів Міноборони: підозрюваного затримали у Греції

Про це сказав російський опозиційний політик Геннадій Гудков, пише 24 Канал.

Рамзан Кадиров активно дарує різні державні посади у Чечні представникам своєї родини. Як відзначає Гудков, у нього на це є карт-бланш особисто від Путіна. До прикладу, нещодавно свого 18-річного сина Ахмата він призначив першим заступником міністра республіки з фізичної культури, спорту та молодіжної політики.

“Я хвилююся, що робитиме Кадиров, коли закінчаться родичі. Я думаю, почне призначати на посади своїх домашніх улюбленців – котів, собак. До цього його маразм дійде, якщо хлопці стають міністрами. Це ноу-хау Кадирова. Не знаємо таких прецедентів, щоб система родинної влади виглядала так карикатурно”, – акцентував політик.

Кадиров діє доволі активно, вочевидь, усвідомлюючи, до чого усе йде. Зокрема, він створює резерви, формує збройні підрозділи, просить у Путіна додаткову зброю та системи ППО.

“Він готується до негативних сценаріїв. В нього є відчуття на загрози своїй безпеці. Тому так себе поводить, що про всяк випадок готується до розпаду Росії. Він розуміє, що ворогів у нього безмежно. Врятувати його може серйозне військо і надійні люди на всіх посадах”, – підсумував Геннадій Гудков.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com