Оточення натякає Путіну на відставку, процеси вже запущені – експерт

16.09.2022, 07:30
127542

Оточення президента Росії Володимира Путіна починає “розгойдувати човен”, щоб примусити його обрати собі наступника і піти у відставку

Читайте також: У Румунії поїзд з українським зерном зійшов з рейок: поліція припускає диверсію

Про це розповів правозахисник, директор Інституту стратегічних досліджень та безпеки Павло Лисянський на Youtube-каналі ТСН.

За його словами, в Російській Федерації на сьогоднішній день змагаються за владу декілька угрупувань, до складу яких входять військові, політичні діячі і спецслужбісти.

“Коли вперше Путін планував транзит влади, він планував на своє місце Сергія Іванова (напередодні виборів 2008 року – ред.). Він вже оголосив, що Іванов мій наступник. І потім, коли зайшов у кабінет до Сергія Іванова, побачив, що в Іванова в черзі стоїть все його оточення. Путін вийшов, сказав – добре, і наступником став Мєдвєдєв. Тому кого Путін визначить своїм наступником – ніхто не розуміє. Його оточення йому натякає – шановний диктаторе, або добровільно, або зараз підніметься дуже потужний скандал”, – розповів він.

Лисянський вказав на ознаку того, що справи Путіна в Росії похитнулись:

“Навіть Comedy Club почали глузувати зі стану справ у Російській Федерації. Comedy Club – це “Газпром медіа”, вони не незалежні… Еліти дали сигнал. Зараз будуть “розгойдувати човен” Путіна, якщо він не погодиться добровільно піти у відставку”.

Як зазначив експерт, президент РФ “може не погодитись, але до нього підуть якісь радники, скажуть – ви ж розумієте, така ситуація…”

“Там йдуть політичні ігри, направлені на транзит і зміну влади… Те, що ці процеси запущені – 100%”, – переконаний Лисянський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com