Оцінка вибору: “Петя vs Юля?”

4.02.2019, 22:28
10524

Журналіст Богдан Буткевич на свій сторінці в Facebook проаналізував виборчу кампанію та ймовірних переможців.

Читайте також: Порошенко обізвав чоловіка, який спитав його про корупцію, “москальським провокатором”(відео)

“В день висунення в президенти Порошенка хочу відповісти на дуже численні останнім часом питання, кого ж я підтримую на цих виборах.
Скажу одне – нікого з тих, хто має шанси реально окучити мозок електорату-телеаудиторії аж до стану ліплення галочки у виборчому бюлетені. Дуже прикро, що Україна знову звалилася у свою вічну дихотомію боротьби зла із ще більшим злом. Петя vs Юля – це той самий набридлий сюжет “Чужий проти Хижака”. Хто з них хто – вибирайте як кому більше до вподоби. Вони, до речі, дуже схожі, не дивлячись на  позір великі відмінності. Й той, й та – дуже жадібні, абсолютно безпринципні та патологічно нездатні жити по закону. Можна точно бути впевненим, що хто б не виграв – країна програє. Обидва мають чималі шанси не досидіти свій можливий термін. Хоча обидва збираються виграти вибори на тезі: “Якщо не я, то хто?”. Й обидвоє не вірять ні в що й будуть топити за те, що хоче почути електорат. Наша єдина гарантія від договорняків з москвою – це орієнтація самих українців. Бо для ПП й ЮВТ абсолютно пох з ким домовлятися. Аби рейтинг зростав”,- йдеться в повідомленні.

У повідомленні йдеться, що дії кандидатів та їх дії вчинки не обіцяють українцям «світлого майбутнього» про, яке всі вони говорять.
“Якщо виграє ПП – то на нас очікує такий собі гібрид між другим строком Кучми та яником. Тобто, закручування гайок, згортання реформ, договорняки з ригами в ще більшому масштабі, збереження олігархів – в усякому разі, тих, хто домовиться з Порошенком. Хто сумнівається – Медведчук з семочком та роттердамом + у поміч вам. Звичайно, у супроводі псевдопатріотичної риторики та за допомоги сонму балакучих голів на телеку й ботоферм Бірюкова-Уколова в інтернеті. Якщо переможе Юля – на нас очікує війна всіх проти всіх взірця 2007-2009 років, яка так само зупинить всі реформи, договорняки з усіма, хто перебіжить від ПП або ображений на нього. І все це – у супроводі патріотично-берегиньської риторики, зомбувальних прийомчиків та такого ж сонму балакучих голів та ботоферм Бірюкова-Уколова, що швиденько перевзуються в польоті. Хто б не переміг – на нас знову очікує тягуче, смердюче болото застою”,- написав Буткевич.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com