П’яні митники побили та пограбували волинських журналістів: хто бив та навіщо (відео побиття)

10.05.2019, 09:33
24336

П’яні волинські митники побили та пограбували знімальну групу телеканалу “Аверс”. Журналісти телеканалу навідалися на корпоративне свято Ягодинської митниці – керівник митного поста Ягодин Олександр Оникійчук виставляв “могорич” за День народження. Привітати начальника зібрався увесь бомонд Волинської митниці. Завітали і журналісти – бо ж на святі знаходилися люди, які напередодні пропустили через Ягодин тонну триста бурштину. Оскільки на митниці цей прецедент замовчують, то журналісти вирішили з перших уст дізнатися, як так вийшло.

Читайте також: На Волині митники побили журналістів (відео)

Святкували іменини начальника митного поста Ягодин з шиком – на березі Світязя. У готельно−ресторанному комплексі “Лемарк”. Належить елітний ресторан та готель дружині митника Олександра Марчука – заступника начальника одного з відділів Волинської митниці. Величезна територія, альтанки, бруківка, залізні та бетонні паркани.

Такого зібрання в одній кімнаті керівників митниці ми й не сподівалися побачити. Тут і головний державний інспектор Митного поста Ягодин Віталій Болюх. Завідувач сектору митного оформлення митного поста “Ягодин” Микола Хурсяк. Заступник начальника одного з відділів “Ягодина” Віктор Лончук. Господар готельно−ресторанного комплексу “Лемарк” і за сумісництвом заступник одного з відділів Волинської митниці – Олександр Марчук. Начальник митного посту “Доманове” Едуард Назарчук. Головний державний інспектор Волинської митниці Олександр Прокопюк. Заступник начальника одного з відділів митниці Богдан ДудаМихайло Бурдейний – начальник зміни, яка пропустила 1300 кілограмів бурштину до Польщі через Ягодин. Ну і звісно − іменинник Олександр Оникійчук.

“Найстрашніше відбулося на вулиці, як тільки ми вийшли з так званих переговорів. На нас напали п’яні митники, які гостювали на іменинах Олександра Оникійчука. Почали шкодити техніку, зривати посвідчення з ший. І силою забирати телефони. Напали та побили водія та оператора. Потрощили камеру. У водія викрали водійське посвідчення, документи на автомобіль та банківські картки”, – зазначила журналістка.

Детальніше у відео−сюжеті ТРК Аверс

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com