П’яний чоловік порізав ножем поліцейських, які прибули на виклик на Чернігівщині

23.06.2019, 20:50
30361

У Чернігівській області увечері 22 червня правоохоронці, які прибули на виклик, отримали ножові поранення від п’яного чоловіка.

Читайте також: У Запоріжжі жорстоко побили двох поліцейських

Про це повідомляє УНІАН.

Зазначається, що поліцейські отримали повідомлення про те, що в селі Корюківці стався сімейний конфлікт. На місці події наряд поліції з’ясував, що чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння та погрожував дружині. Після того, як він проігнорував вимоги правоохоронців вийти на вулицю, чоловік раптом відкрив двері і з ножем напав на поліцейських та завдав одному з них удар в ногу.

“Інший співробітник поліції попередив правопорушника про наміри застосування табельної вогнепальної зброї. Чоловіка це не зупинило, і він завдавкілька ударів ножем цьому поліцейському, а той у відповідь тричі вистрелив”, – розповіли у місцевій поліції.

Зазначається, що обох поранених правоохоронців госпіталізували, п’яний чоловік отримав вогнепальні поранення. Додатковий наряд поліції прибув на місце та силою затримав нападника.

“Відповідно до вимог закону, поліцейські застосували фізичну силу, спецзасоби та кайданки. Після затримання громадянина було доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями у стані алкогольного сп’яніння. Зараз загрози життю порушника немає”, – пояснили правоохоронці.

За фактом події було відкрите кримінальне провадження, нападнику загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com