П’яний на “Мерсі” “влетів” у колону байкерів, є постраждалі

15.05.2018, 12:23
2623

Нна трасі Київ-Чоп поблизу Мукачева сталася жахлива аварія: зіткнулися автівка Mercedes і два мотоцикли. Внаслідок аварії двоє байкерів дістали серйозні травми – їм ампутували кінцівки, нині вони перебувають у критичному стані в лікарні. Ще один мотоцикліст отримав важкий перелам ноги.

Як пише Mukachevo.net, аварія сталася 13 травня у районі Чинадієва о 14:55.

Трьох потерпілих госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ. Двоє з них були з важкими травмами: у 48-річної жінки – повна травматична ампутація лівого стегна та розірвані легені, у 50-річного чоловіка – травматична ампутація лівого стегна та лівого плеча, він у дуже важкому стані. Медики повідомили, що у чоловіка вже була зупинка серця, наразі його життєдіяльність підтримує апарат штучного дихання. Ще один потерпілий має зламані дві кістки лівої гомілки.

Усі потерпілі закарпатці – з села Косонь Берегівського району.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій Mercedes був напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу. Один з очевидців аварії, який разом з потерпілим їхав у колоні байкерів, розповів як усе сталося: чоловік підтвердив попередню версію поліції, мовляв, водій Mercedes на шаленій швидкості заходив у поворот, перетнув суцільну смугу та збив перший мотоцикл з колони.

Згодом ЗМІ повідомили, що рівень алкоголю в крові винуватця ДТП у 10 разів перевищував норму, він відбувся легкими пошкодженнями.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com