Пальчевський про медреформи Супрун: “Принизливі 370 гривень у рік”

16.02.2019, 22:11
12396

Журналіст Андрій Пальчевський розкритикував роботу Уляни Супрун, та заявив, що “її приставили, як фальш-панель”.

Читайте також: Звинувачують у геноциді та тому, що не бере хабарі: кандидати у президенти висловили свою думку щодо Супрун

В ефірі “Newsone” український журналіст Андрій Пальчевський різко розкритикував діяльність Уляни Супрун та заявив, що вона як “фальш-панель” вигідна для влади.

“Якби вона була громадянкою Пакистану, чіплялись би наші політики до неї. Я думаю – ні. А якби пані Уляна Надія Супрун не відмовлялась від американського громадянства, а попросила б Президента, як його попросив наш Генеральний прокурор, змінити законодавство. Питання – змінили б закон за проханням БПП, щоб громадянка Супрун могла виконувати обов’язки Міністра охорони здоров’я, бо у всьому світі не знайшлось кращого спеціаліста, ніж ця дама, схожа на Джона Ленона?”

На зауваження аудиторії щодо різкого висловлювання на рахунок зовнішнього вигляду жінки, журналіст заявив, що це питання є для нього дуже важливим. “Уявіть собі таку жінку на посту Міністра охорони здоров’я США, якщо воно там є. Жінка, яка представляє цілу сферу медицини в країни населенням у 40 млн, у такий тяжкий період має виглядати, вселяючи довіру. Ми очікували від американського спеціаліста нових правил гри. Стару мафію відсторонять, а нам запропонують західну модель страхової медицини. Замість цього ми отримали первинну ланку. Та 370 грн в рік на людину. А тепер уявіть свою матір, яка 3 чи 4 рази ходить до лікарні. Один похід рівний вартості булочки. Навіщо ці принизливі цифри? Нащо ви нам морочите голову? За 370 гривень нічого не можна зробити. Найстрашніше почнеться після виборів, коли Супрун обіцяє запровадити безкоштовне МРТ та КАТЕ. Один такий похід, і ваш річний бюджет перетворюється в ніщо. Усі гарні цифри, вибачте, для “лашків”. Їй приписують те, що вона поборола фармацевтичну мафію. Хтось відчув, що подешевшали ліки? Ні! У мене є своя думка, що Уляну Надію Супрун “виписали, як фальш-панель”, щоб купка ділків у медицині перенаправила усі ці мільярди у свої кишені”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com