Парубій озвучив умову для Зеленського

18.07.2019, 23:20
33691

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій озвучив президенту Володимиру Зеленському умови проведення позачергової сесії парламенту. Про це він написав у своєму Facebook.

Читайте також: Парубій відмовив Зеленському проводити позачергову сесію Ради

Парубій зауважив, що подання президента від 17 липня оформлене не у відповідності до вимог чинного законодавства. Однак він готовий узгодити дату проведення сесії в разі надходження правильно оформленого подання від глави держави.

″Шановний пане Зеленський! Змушений знову повторити, що Ваше подання від 17 липня 2019 року було оформлене не у відповідності до вимог чинного законодавства. Вчора я ввічливо попросив Вас виправити цю помилку. А також надав аргументоване, розгорнуте і вичерпне юридичне обґрунтування″, – написав глава парламенту.

У разі надходження правильно оформленого документа глава парламенту стверджує, що забезпечить проведення позачергової сесії ВР у найкоротші терміни.

Читайте також: Парубій пропонує подолати кнопкодавство за допомогою сенсорних екранів для голосування

″Якщо Ви дійсно хочете проведення позачергової сесії, а не демонстрації передвиборного шоу, Ваш Офіс без будь-яких труднощів міг би швидко і ефективно привести текст листа президента України до Верховної Ради України у відповідність до вимог закону… Як я вже зазначав, у найкоротші терміни я забезпечу проведення позачергової сесії. У разі надходження відповідного подання я готовий узгодити відповідну дату проведення позачергової сесії Верховної Ради України і невідкладно підписати розпорядження про її підготовку″, – підкреслив Парубій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com