Педофіл з Києва схоплений у Львові: всі подробиці про серійного мисливця на дітей. Фото

22.12.2021, 16:23
107838

Після того, як на всю країну прогримів шокуючий випадок про те, що днями чоловік, У Львові невідомий намагався розбестити дитину у шкільному туалеті і змушував роздягнутися маленьку дівчинку, почали з’являтися нові подробиці про особу збоченця.

Виявилося, що затриманого 21 грудня по гарячих слідах чоловіка звуть Дмитро Бубир і його всього півтора місяці тому Київський суд відпустив під заставу у справі про подібний злочин, повідомляє “Київ оперативний”.

Пам’ятаєте педофіла на ім‘я Бубир Дмитро?… Якщо коротко – він чіплявся до дітей на Лісовому проспекті. Його тоді зловили, але суд вирішив, що норм чувак і випустив його під заставу у 181 тисячу гривень. А найтупіше з усього цього те, що сьогодні його вже затримали у Львові, коли він намагався здійснити розпусні дії щодо однієї із 7-річних школярок“, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Який алкоголь можна тим, хто намагається схуднути

У вересні Дмитра Бубира затримали в Деснянському районі Києва і звинуватили в тому, що він чіплявся до дітей на території школи на Лісовому проспекті

Тоді повідомляли, що він зайшов в жіночий туалет, сказав дітям, що він фотограф, і нібито шукає моделей для зйомки. Таким чином збоченець змусив обманом роздягнутися малолітню дитину.

У листопаді суд випусти Бубира по заставу в 181 600 гривень, які у нього знайшлися. Він вийшов із СІЗО і вже в грудні опинився у Львові, де його схопили після злочину, скоєного таким же почерком: чоловік пробрався на територію школи і підстеріг 7-річну дівчинку в туалеті.

Примітно, що Дмитро Бубир вже був судимий за розбещення неповнолітніх.

Тепер йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com