Який алкоголь можна тим, хто намагається схуднути

22.12.2021, 11:05
107811

Експерти розповіли, які алкогольні напої можна вживати тим, хто намагається скинути зайву вагу

Під час дієти люди обмежують себе у певних продуктах та напоях, зокрема алкогольних, тому кожне застілля може обернутися для них випробуванням сили волі. Експерти розповіли, що є спиртні напої, які дозволяється пити під час дієти лише у невеликих кількостях.

Червоне вино Один з найпопулярніших алкогольних напоїв – і найбільш розхвалений лікарями й дієтологами. У разі схуднення червоне вино дійсно “друг”, але за умови, що воно сухе і п’єте ви його не більше одного (максимум двох) келихів за раз. Червоне вино допомагає організму розщеплювати важку їжу та покращує травлення, а ще зменшує потяг до солодкого. Шампанське Як не дивно, цей ігристий напій вважається одним з найбільш низькокалорійних (говорячи про сухі та суперсухі різновиди). В одному келиху брюта (150 мл) – близько 100 калорій. Експерти зі схуднення вважають, що нічого поганого від келиха шипучого напою на святі не буде — у порівнянні з іншими варіантами він становить менше “зло”.

Читайте також: На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину

Біле вино Калорійність білого вина приблизно така сама, як у червоного – близько 110 калорій на келих. Як і у випадку з червоним вином та шампанським, людям, які намагаються схуднути, рекомендується вибирати сухі сорти. Десертне біле вино, хоч і смачне, але, на жаль, не підходить для дієти. Відмінний вибір – молоді білі чи так звані зелені вина. Вермут Якщо вам подобаються трав’яні та гіркі смаки, можливо, варто спробувати вермут. Головне — перевірити, чи є в ньому цукор, і вибрати максимально “сухий” різновид.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com