Перемога України у війні з Росією: Подоляк назвав необхідні ресурси

12.11.2023, 13:17
149640

Наразі Україні необхідно інвестувати, зокрема, в дронове виробництво, в постачання великої кількості далекобійних ракет, протиракетних систем, авіацію і системи радіоелектронного слідкування. Про це радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк сказав в ефірі національного телемарафону.

Читайте також: Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжено: Зеленський підписав закони

“Очевидно що, якщо ця війна буде неправильно фіналізована, то кількість ресурсів, які треба буде витрачати на наступні етапи війни, навіть гібридної, будуть набагато більшими, ніж те, що потрібно сьогодні довкласти в перемогу України. Сьогодні треба інвестувати в дронове виробництво, в постачання великої кількості далекобійних ракет, протиракетних систем, авіацію і системи радіоелектронного слідкування і так далі. Це вже навіть не питання танків чи бронетехніки, якщо говорити ширше. Це саме про технологічну компоненту цієї війни”, – розповів він.

Подоляк зазначив, якщо Росія залишиться з тією елітою, яка сьогодні встановлює правила, то вона буде максимально агресивною мілітарною країною, яка буде шантажувати, фінансувати ультрарадикальні політичні організації в інших країнах та організовуватиме перевороти, заколоти і теракти.

“Війна не може закінчитись таким чином, щоб російська еліта зберегла свої позиції в самій Росії”, – наголосив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com