Переплюнула навіть Білик і Асію Ахат: Камалія в розкішній сукні з декольте затьмарила всіх зірок на вечірці (фото)

20.10.2021, 09:30
103332

Співачка Камалія поділилася спільною фотографією з Іриною Білик і Ассією Ахат – виглядала на їхньому тлі дуже елегантно

Сьогодні за життям найбагатшої співачки України-Камалії Захур стежать мільйони шанувальників. 221 тисяча стежить за її публікаціями в Instagram, де артистка відверто розповідає про своє особисте життя і часто показує фото і Відео зі світських тусовок, де блищить в розкішних нарядах і прикрасах.

Не так давно артистка опублікувала відео з Дня народження свого хрещеного сина Даміра. На торжестві, яке проводилося з великим розмахом були присутні багато зіркових гостей. У кадрі можна побачити Віталія Козловського, Дмитра Коляденка, Ірину Білик та багатьох інших.

А сьогодні співачка поділилася фотографіями, серед яких був знімок, де вона позує разом із зірковими подружками. Варто відзначити, що на тлі епатажної Ірини Білик, яка була в ультрамодному брючному костюмі зеленого кольору і кучерявому рудому перуці і непримітним вбранням Ассії Ахат, Камалія в розкішному переливається плаття з глибоким декольте і розрізом виглядала дуже ефектно!

“Камалія ви тут чудові ❤ ️ ❤ ️” « ” 🔥ви найкрасивіша!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ “, “Камалія присоедин приєднаюся до багатьох, тут, що написали, ви сама елегантна і красива, не в образу тим, хто є на фото. Але себе треба,, подавати,, публіці, гідно!”, “На вас приємно дивитися, особливо на тлі” гламурних» дам», ” красиві фото,👍 👍 👍 👍…а Білик як хвацько однооке з казки😂 😂 😂 😂 😂», – писали в мережі.

А що ти скажеш з цього приводу?

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com