Петро Порошенко розкритикував діяльність уряду Гончарука (відео)

18.10.2019, 20:35
47731

Колишній президент Петро Порошенко  заявив, що новий бюджет є порожнім, наголосивши, що сьогодні економіка країни перебуває в кращому стані, а, відтак, є значно більше можливостей. Про це він заявив у своєму відеозверненні на сторінці у Facebook.

Читайте також: Порошенко розповів притчу та висміяв пресмарафон Зеленського (відео)

″У Європейській солідарністі вздовж і поперек вичитали бюджет наступного року. Розуміємо, що то був жарт про зарплати вчителям в чотири тисячі доларів. Свідомий жарт перед президентськими виборами. А якщо хтось ту хохму і прийняв за чисту монету, то його проблеми. Значить, з почуттям гумору щось не так.

Але з бюджету кудись поділися навіть ті скромні починання, які стартували цього та минулого року. Не буде тринадцятої пенсії, яку весною ми започаткували для пенсіонерів з найнижчими пенсіями. Не буде доплати за третю, четверту дитину і так далі. Не буде продовження програми з будівництва сільських амбулаторій і телемедицини. Не буде підвищення грошового забезпечення нашим воїнам″,- заявив Порошенко.

Він також натякнув, що нові закони не поліпшать життя українців.

″Зате буде тиск на ФОПи. Днями «Слуги» ощасливили народ законом про верифікацію соціальних виплат. Замість обіцяного вам зниження тарифів – зменшать кількість отримувачів субсидій. А декого навіть попросять повернути вже раніше отримані гроші – є в законі і така стаття″,– підсумував Порошенко.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com