Під час “доленосного” спічу Путіна заснули представники влади РФ (кумедні фото)

29.02.2024, 19:32
155039

Під час послання президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів 29 лютого, задовго до закінчення спічу, у залі заснули представники усіх гілок влади Росії.

Читайте також: Пентагон має “заначку” у 4 мільярди для України і думає, як нею скористатися, – CNN

Про це пишуть російські пабліки в Telegram.

“На щорічному посланні Федеральним зборам, як зазвичай, не обійшлося без сплячої аудиторії”, — повідомляє “Можем объяснить”.

Зазначається, що заснули міністр будівництва Ірек Файзуллін і головний виконавчий директор Роснефти Ігор Сєчін. До них приєднався міністр сільського господарства Дмитро Патрушев — син голови Радбезу, якого називають потенційним “наступником” Путіна. Також заснув єпископ Російської православної старообрядницької церкви митрополит Корнилій, а також Андрій Фурсенко — колишній міністр освіти і нинішній помічник президента Росії.

Фото: Telegram

За даними ресурсу, сонливість, що охопила глядачів 19-го послання, відзначив навіть “воєнкор” Олександр Сладков, який перебував у залі.

“До кінця години в залі почався “падеж телефонів на підлогу”, гучні звуки нікого не лякають. Кимарять деякі. Даремно — цікаві речі говорить лідер”, — заявив пропагандист.

На оприлюднених фото зафіксовано, як російські чиновники дрімають сидячи в оточенні численних колег.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com