Під час Євромайдану Порошенко “жив” у приймальних Азарова і Януковича, щоб вирішити свої комерційні питання

2.12.2020, 14:51
90606

Юрист і правозахисник Андрій Портнов на персональній сторінці в соціальній мережі опублікував замітку про діяльність екс-президента Порошенка під час Євромайдану.

Читайте також: Кличко – президент, Порошенко – прем’єр: чи загрожує Зеленському держпереворот після виборів в США

“Одіозний злодій і за сумісництвом головний державний і військовий злочинець Порошенко опублікував сьогодні пост, як він героїчно чинив опір диктаторському режиму в цей день 2013 року року, жертвуючи собою верхи на тракторі. Сльози заважають говорити від такого високого пафосу. Фігурант забув розбавити це самій дещицею – як він в ці дні жив в приймальні Прем’єра Азарова і жебракував у нас в кабінетах на Банковій зі списком різної комерційної шкури, – відпустити експорт цукерок в Росію, припинити якісь перевірки в податковій, призначити його будь-яким міжнародним посередником або зробити єдиним кандидатом на пост мера Києва. У перервах намагався пройти до адміністрації Президента на хвості з кимось із учасників переговорів тодішньої опозиції з колишнім Президентом або, на худий кінець, сфотографуватися з кимось із європейських чиновників чиновників, що проходили повз нього. Нагадаю, фігурант у 2013-му році був в статусі оброслого офшорами і боргами бродячого по чиновницьких кабінетах торговця, що недавно покинув пост міністра економіки в уряді Януковича і Азарова і підтримав Харківські угоди про продовження оренди ЧФ РФ в Криму.

Особливо цинічним є ще й той факт, що Порошенко продовжує пафос такого, що боровся з узурпацією влади Януковичем, але якось без особливої ​​істерики переніс Указ Януковича про призначення себе членом уряду Азарова, виданий на підставі саме нових, узурпаторських, диктаторських і отриманих в результаті історичного рішення КСУ повноважень. Нічого не заважало йому в знак протесту відмовитися від цієї посади і поступки перед совістю, публічно з’їсти Указ або, врешті-решт, застрелитися від сорому в міністерському кабінеті.

Але ні, – майбутній військовий злочинець погодився служити Януковичу як раз в той момент, коли його політичні партнери були або під слідством або в тюрмі, з почуття майбутньої наживи, скориставшись усіма плодами диктатури і лояльності тодішнього Президента”, – зауважив Андрій Портнов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com