Під Москвою підірвали авто доньки головного ідеолога рашизму (відео)

21.08.2022, 12:32
126060

Увечері 20 серпня у Підмосков’ї було підірвано автомобіль  Land Cruiser Prado, в салоні якого була донька російського філософа та ідеолога “рашизму” Олександра Дугіна Дар’я.

Читайте також: Військово-політична “влада” Маріуполя не живе у місті, вони щоранку прилітають вертольотами (відео)

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Згідно з наявною інформацією, інцидент стався в районі підмосковного селища Великі Вяземи в Одінцовському міському окрузі. Власниця машини Дар’я Дугіна, яка перебувала в салоні, нібито померла на місці.

Олександр Дугін відомий як російський філософ та публіцист фашистського напрямку, засновник ідейного руху “неоєвразійство”, вважається ідеологом “рашизму”. Місцеві ЗМІ повідомляють про його значний вплив на російського президента Володимира Путіна.

Вибух автомобіля, в якому, ймовірно, перебувала Дар’я Дугіна, стався близько 22 години вечора. Російські пропагандисти озвучують основну версію – замах на вбивство.

Повідомляється також, що в автомобілі, який вибухнув, повинен був їхати сам Олександр Дугін.

Дар’я Дугіна, як і її батько, займалася журналістикою, філософією та політологією. У липні 2022 року вона була включена до списків санкцій Великої Британії.

Читайте також: На виїзді з окупованого Севастополя утворився довжелезний затор після ранкової “бавовни” (відео)

Автомобіль Land Cruiser Prado вибухнув на Можайському шосе. Позашляховик відразу втратив керування і, з’їхавши на узбіччя, загорівся. До приїзду пожежників, викликаних очевидцями, автівка згоріла.

В авто знайшли труп, що сильно обгорів, особистість якого поки не встановлена. Проте знайомі Дугіна вже висловили йому співчуття у зв’язку із загибеллю доньки. Крім того, філософ приїхав на місце трагедії і був шокований від побаченого.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com