Після втечі Януковича з Межигір’я активісти Майдану вивозили майно

3.05.2018, 13:54
2267

Після втечі екс-президента Віктора Януковича з резиденції Межигір’я активістами Майдану вивозилося майно. Про це сьогодні на допиті в якості свідка в Обоолонском районному суді Києва в справі про державну зраду Януковича заявив колишній начальник охорони резиденції Анатолій Кобилинський, передає “УНН”.

“Протягом 4 днів (після проникнення активістів на територію резиденції-ред.) з території виїжджали колони автомобілів “Volkswagen Transporter” з озброєними людьми. Що вони звідти вивозили – мені не відомо”, – сказав Кобилинський.

Також він повідомив, що першою людиною з Майдану, яка проникла в головну будівлю резиденції – в так звану “Хонку”, стала нині народний депутат Тетяна Чорновіл.

“Коли я 23 числа вранці прийшов на об’єкт, мені на блокпосту розповіли, що вночі було проникнення на цей об’єкт. Мені сказали, що це була тепер уже народний депутат … Тетяна Чорновіл. На питання:”Як проникли представники самооборони?” сказали, що вона зайшла з групою озброєних людей і ми нічого не могли їм протиставити, і пішла звідси з рюкзаком”, – зазначив свідок.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com