Платіжка для небіжчика: на Волині чоловіку, який помер дев’ять років тому, виставили рахунок за транспортування газу

13.02.2020, 20:46
63114

На Волині адресували платіжку за транспортування газу чоловікові, який дев’ять років тому помер. Як повідомляє “Сегодня”, інцидент стався у селі Раків Ліс Камінь−Каширського району.

Читайте також: На Житомирщині мітингувальники спалили платіжки за доставку газу (фото)

Будинку, де жив чоловік, тепер немає. Дев’ять років тому там була пожежа, і господар загинув. Нещодавно його рідні, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку − адресовану на ім’я небіжчика.

Як зазначається, рахунок у сумі 150 гривень виставили за січень. Родичі чоловіка обурені такими діями. Інформація про платіжку стала відома всьому селу. Його жителі почали сміятися і порадили рідним віднести платіжку на кладовище.

Місцеві газовики виправдовуються, що плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяви про виключення померлого зі списку абонентів.

Читайте також: На Вінничині чоловік отримав платіжку за доставку газу, яким не користувався (відео)

“Не звертався спадкоємець, правонаступник офіційно. Тобто письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає”, − каже представниця “Волиньгазу” Оксана Швець.

Повідомляється, що газовики та родичі чоловіка домовилися про зустріч, на якій остаточно зафіксують смерть абонента і вирішать, що робити з платіжкою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com