По 200 гривень з підписників: популярна українська блогерка втрапила в скандал, намагаючись допомогти дитині

23.08.2021, 14:56
99337

Посада менеджера за дві сотні. В Україні інста-блогерка Христина Хрипта, у якій на сторінці 1,4 млн підписників, оголосила конкурс на посаду свого помічника. Щоб заповнити анкету, кандидатам потрібно було перерахувати дівчині 200 гривень.

Читайте також: В Україні з’явилися монети із написом “Іван Баканов”

Про це ТСН.ua розповіла сама Христина Хрипта.

Дівчина розмістила на своїй сторінці в соцмережі вакансію на заміщення посади її особистого помічника. За участь в конкурсі підписникам необхідно було заплатити 200 гривень.

Пізніше блогерка опублікувала фотографію, на якій тримає значних розмірів суму. Низка українських ЗМІ згодом звинуватила дівчину у створенні нібито шахрайської схеми заробітку.

“Всі ЗМІ пишуть, що я зібрала 250 тисяч гривень. Але це тільки їх здогадки і помилкові підрахунки. Бо рахують кількість анкет, які заповнили — на них відгукнулися 1200 осіб. Але водночас частина з них заповнила анкету без оплати”, — розповідає Христина Хрипта.

Шанувальники перерахували блогерці 129 тисяч гривень. Через деякий час, за її ж словами, вона вирішила передати отримані гроші мамі хворого хлопчика, якому вже неодноразово допомагала і раніше.

“З самого початку я не збирала гроші для дитини. Але я і не розраховувала, що така кількість людей заповнить анкету. Після зібраної суми у мене було на серці віддати ці гроші на операцію, яка коштує 100 тисяч гривень. Ці гроші я заробила чесно і нікого не примушувала до оплати”, — додає інста-блогерка.

Підписники ж, які взяли участь в конкурсі, за словами Христини, повинні отримати від неї “бонус”. Однак який — невідомо.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com