Почесний громадянин Луцька заявив, що Санкт-Петербург є його домівкою

18.01.2021, 16:50
93131

Асистент головного тренера “Зеніту” та почесний громадянин міста Луцька Анатолій Тимощук відповів на питання про стосунки України і Росії.

Читайте також: Двоє українських футболістів у складі “Зеніту” стали чемпіонами Росії

Про це стало відомо з його інтерв’ю gol.ru.

“Є політичні висловлювання і відносини. Намагаюся це не коментувати. Будь-який мій коментар буде сприйматися неадекватно з боку багатьох людей. Вважаю, як би там не було, повинен бути мир у всьому світі. Будь-яка війна – горе для кожної зі сторін конфлікту. Хочу, щоб ніколи не було горя ні в одній країні світу”, – вважає екс-хавбек “Баварії”.

Рекордсмену за кількістю матчів за національну збірну України абсолютно байдуже на критику: він стійкий до неї.

“Критика після переходу в “Зеніт”? Я в цілому досить стійкий до критики і мало звертаю уваги на те, що пишеться в інтернеті. Те, що там бачиш і можеш відчути, зроблено, щоб роздути якусь ситуацію і сенсацію. І багато гравців говорять: “Все, що пишуть, – це не правда”. Чутки, плітки – це маркетингові або рекламні ходи. У Санкт-Петербурзі знаходиться моя сім’я, з якою я щасливий. На даний момент наш дім і наші думки пов’язані з Санкт-Петербургом. Що б кому б не хотілося – скільки людей, стільки й думок”, – підбив підсумки Тимощук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com