Погрожував та називав к**вою: у Варшаві – новий скандал через агресію польського таксиста до українки

20.03.2024, 11:32
156022

У Варшаві – новий скандал через агресію польського таксиста до українців. Своєю історією поділилася Христина Петрочук.

Читайте також: Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні на 500 млн євро – перелік

У Варшаві українка на вокзалі скористалася послугою місцевого таксиста. Водій обіцяв довести дівчину в готель за 20 злотих, але коли дізнався, що вона з України – став вимагати 300 злотих, погрожувати і обзивати українською к*рвою.

“Після цього він починає агресувати і кричати на мене, обзивати к*рвою і різними польськими матами… Я почала казати, що викличу поліцію…

Та раптом, я розумію, що не можу відкрити двері, я зачинена в машині!. Я починаю з усіх сил стукати у вікно і просити про допомогу перехожих… Люди бачать та не реагують.

В цей момент, він починає від відʼїжджати від готелю і каже: “Хочеш поліцію? Зараз тобі буде поліція!”.

Після цього, мене перехоплює величезна паніка, я в чужій країні, закрита в машині з страшним польським виродком, всі мої речі в нього від замком і він мене кудись везе. У мене починають іти сльози, я сильно стукаю у вікно, кричу і прошу його випустити мене. На це він ще більше на мене кричить, обзиває і замахується руками, погрожує вдарити, якщо не замовчу і робить голосніше музику, щоб мене не чули перехожі”, – розповідає Христина.

Дівчина злякалася і стала запевняти, що заплатить 300 злотих, але перерахувавши на картку, бо стільки готівки вона з собою не мала.

“Але таксист вже не погоджувався. Він почав просити готівку, якої в мене майже не було із собою. Сказав, щоб давала все, що є. Я продовжила пояснювати, що в мене немає. Ми доїхали до готелю, зупинилися. Водій по-хамськи викинув мене і мої речі з машини”, – зазначає Христина.

У готелі українка зателефонувала до поліції, проте виявилося, що польські правоохоронці на такі виклики не приїжджають. Потрібно самостійно їхати у відділок, але навіть в такому разі гарантії, що заяву приймуть, немає. Постраждала не поїхала у поліцію, бо боялася знову сідати у таксі і втрапити у схожу історію.

У коментарях під постом українки поділилися схожими історіями, які траплялися з ними у Польщі.

“Європа – не дорівнює безпека і закон. Ми, українці, у цьому вже впевнилися”, – пишуть у коментарях.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com