Поліція перервала концерт відомого гурту через порушення карантину у Львові (фото)

14.11.2020, 10:50
89073

13 листопада, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили повідомлення про те, що в одному з львівських нічних клубів відбувається концерт з порушенням протиепідемічних заходів.

Читайте також: Поліція збільшить кількість рейдових груп, що перевірятимуть дотримання карантину

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Галицького відділу поліції, організатори концерту не забезпечили дотримання необхідної дистанції між глядачами, окремі з яких також не використовували засобів індивідуального захисту (перебували у закладі без масок).

Виявивши правопорушення, поліцейські негайно припинили концерт. На організатора складено адмінпротокол за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує покарання – штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці вкотре закликають громадян та керівників суб’єктів господарської діяльності суворо дотримуватись карантинних заходів.

Як пише Zaxid.net,  йдеться про концерт гурту “Бумбокс”, який відбувався в нічному клубі Malevich, що на вул. Чорновола, 2. На концерті одночасно перебували кілька сотень відвідувачів.

Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 01Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 02Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 03Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 04Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 05

Як повідомляє місцева журналістка Настя Абрамець, яка була присутня на концерті, в масках були лише близько 10 відсотків відвідувачів. Вона також опублікувала листування з представниками клубу, які запевняли, що все карантинні норми будуть дотримані.

Поліція перервала концерт Бумбоксу через порушення карантину у Львові 06

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com