Поліція викрила злочинне угрупування, яке викрадало елітні автомобілі на Кіровоградщині

13.11.2019, 12:33
51917

На Кіровоградщині затримали двох жителів Одеської області, раніше судимих за майнові злочини, які спеціалізувалися на викраденні елітних авто. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Кіровоградській області.

Читайте також: На Волині поліція знешкодила злочинне угрупування викрадачів елітних автомобілів(відео)

“Нині доведено причетність двох жителів Одеської області, раніше судимих за майнові злочини, щонайменше до трьох фактів незаконних заволодінь транспортними засобами, скоєних на території міста Кропивницький у березні, квітні та червні цього року”, – сказано у повідомленні.

За попередніми даними, до того, як скоїти злочин, чоловіки прибували до Кіровоградської області на орендованому автомобілі, винаймали гаражне приміщення. Згодом за допомогою технічних засобів зчитування відчиняли авто та якнайшвидше приганяли транспортні засоби за місто до гаражів “на відстій”.

Таким чином громадянам вдалося заволодіти автомобілями марок Range Rover, Toyota Land Cruiser та Land Rover. У подальшому особи планували продати транспортні засоби, заробивши чималі гроші.

Зараз працівниками поліції зібрано достатньо доказів, які вказують на причетність громадян до скоєння трьох угонів авто представницького класу, та оголошено підозру.

За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України “Незаконне заволодіння транспортним засобом”. Санкцією статті за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com