“Полуничні повідомлення”: сексолог назвала кілька правил секстингу, яких варто дотримуватися

17.12.2021, 23:05
107506

Чи відправляли ви коли-небудь інтимні фото або інтригуючі повідомлення своєму обранцеві або обраниці? Обмін пікантними знімками і смс-флірт у чоловіків і жінок викликають різні емоції, іноді непередбачувані.

Читайте також: Сексолог розповіла, чи є різниця у віці перешкодою для сексу

Сексолог Діана Коваль на своїй сторінці в Instagram пише, що навіть у цій захопливій справі є свої правила.

“Уявіть ситуацію. Після побачення він надіслав смс: “Я зробив перший крок”, — і фото себе голого. Чоловіки, які отримали несподівано фото жіночих принад, сприймуть це як само собою зрозуміле. А ось жінок не завжди радують такі фото. І часто можуть викликати обурення, а може закінчитися і чорним списком”, – говорить експерт.

Термін секстинг – листування з особистими фотографіями і інтимними повідомленнями – з’явився в 2005 році в Новій Зеландії після того, як дівчинка 13 років виклала відверті фото на сайті знайомств. Слово вже включили в короткий Оксфордський словник англійської мови.

І так, правила секстингу:⠀

Терпіння

Чашка кави – це далеко не привід слати фото своїх геніталій. Покваптеся, і можете отримати відворот поворот. Занадто інтенсивний секстинг створює завищені очікування до майбутнього сексу, стверджує фахівець. Відправляти свої “полунички” краще вже після інтимної близькості. Навряд чи буде приємно, коли в листуванні ви уявили собі “гарячого лева”, а в ліжку отримаєте “лежачого звіздуна”.

Кращий початок – слова

Слова можуть заводити не гірше фоток і це дозволить перевірити наскільки партнер готовий до віртуального інтимного флірту. Після фото, у відповідь можна отримати тишу, а це може сильно вдарити по самооцінці і викликати негативні емоції.⠀

Настрій жінки – шлях до успіху

Ніколи не відправляйте фото ні з того ні з сього. Створіть ситуацію, що б жінка сама попросила фото. Або натякніть, і переконайтеся, що натяк був почутий. Немає нічого гіршого, ніж фото “неочікуваного” члена.⠀

Швидко – не завжди краще

Для жінки важлива спокуса, інтрига і гра. Багато чоловіків не відчувають швидкість і вивалюють все і відразу, викликаючи цим швидку втрату інтересу до себе.⠀

Приватність

У всіх захоплень можуть бути наслідки, але у цього навіть не можна виправити. Телефони губляться, зламуються. А фото можуть опинитися в мережі. А те, що потрапило в мережу, залишається там назавжди.

Вмикай творчість

Інтригуючі фото куди приємніші, ніж фото ерегованого пеніса в дзеркалі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com