Сексолог розповіла, чи є різниця у віці перешкодою для сексу

16.12.2021, 23:22
107392

“Любові всі віки покірні” – це всі знають, а ось чи є різниця у віці між партнерами перешкодою для сексу? При правильному підході до питання – секс можливий в будь-якому віці.

Читайте також: Що таке гіперсексуальність і чи треба її лікувати

Стверджує в своєму Instagram сексолог Тетяна Славіна. Вона зазначила,що мова йде про дійсно великий віковий діапазон пари, скажімо, 15-20 років+.

Вона зазначає, що сексуальна активність в 30 і 50 років різна, але не завжди це заважає гармонійному життю пари і проблем виникнути не повинно.

Однак для цього є деякі умови. Наприклад, якщо для обох партнерів інтимне життя не є визначальним. Багато пар прекрасно обходяться без сексу або з його мінімальною кількістю, і в цьому випадку вік ролі не грає.

“Старший партнер більш темпераментний, ніж його друга половина. Тоді відбувається нівелювання сексуального апетиту: молодий партнер хоче рівно стільки, скільки може дати старший”, – пояснила сексолог.

При цьому фахівець зазначила, що головне, щоб в парі була любов і взаєморозуміння, тоді неодмінно буде знайдений і компроміс в сексуальному житті.

Очевидно, що пов’язуючи життя зі значно старшою людиною, слід усвідомлювати, що її вік незабаром буде відчуватися у всьому: в поведінці, характері, зовнішньому вигляді і, звичайно ж, в інтимному житті.

Вона попереджає, що нерідко відносини розвалюються через те, що роки беруть своє, і те, що в 20 і 40 років здається безпроблемним, в 60 може привести до краху взаємин.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com