Помер відомий голлівудський актор

24.03.2021, 20:28
95772

У віці 87 років помер голлівудський актор, дворазовий лауреат премії “Золотий глобус” Джордж Сігал. Причиною смерті стали ускладнення, які з’явилися після шунтування.

Читайте також: Помер актор із фільму “Іронія долі. Продовження”

Про трагічну новину повідомило видання Mywabashvalley. Його дружина Соня зробила заяву, сказавши, що для всієї родини смерть Джорджа є важким ударом.

“Сьогодні вранці Джордж Сігал помер через ускладнення після операції шунтування. Вся наша сім’я спустошена…” – заявила жінка.

Кадр зі зйомок у фільмі.

Майбутній актор народився в 1934 році в нью-йоркському передмісті Грейт-Нек (Лонг-Айленд) у сім’ї Фанні Бланш Слободкіної і Джорджа Сігала-старшого. Після коледжу Сігал вступив у Колумбійський університет, який закінчив 1955 року.

Джордж Сігал грає у фільмі.

Дебют у ролі актора стався в 1961 році, коли знаменитість підписав контракт із кінокомпанією “Columbia Pictures”.

Кадр зі зйомок у картині.

Справжня впізнаваність і любов глядачів прийшли до Сігала після зйомок у трагікомедії Стенлі Крамера “Корабель дурнів” у 1965. Через рік Джордж був номінований на премію “Оскар” за роль у драмі “Хто боїться Вірджинії Вульф?”. Далі були успішні ролі в картинах “Меморандум Квіллера”, “Ремагенський міст”, “Філін та кішечка”, “Любити”, “Крадений камінь” і “Кумедні пригоди Діка і Джейн”. А ось за відмінно зіграну роль у романтичній комедії “З шиком” актор був удостоєний премії “Золотий глобус” 1973 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com