Померла теща президента Білорусі Олександра Лукашенка

30.09.2019, 11:33
44530

У віці 90 років померла теща президента Білорусі Олександра Лукашенка Олена Желнерович.

Читайте також: Лукашенко заявив, що зробить Мінськ столицею США (відео)

Про це повідомляє білоруське видання “Наша Нива” з посиланням на жителів села, де вона прожила майже усе своє життя.

Олена Желнерович – мати офіційної дружини президента Білорусі, Галини Лукашенко. Глава білоруської держави розповідав про теплі стосунки зі своєю тещею і називав її “другою людиною після матері”.

“Федорівна для мене – друг людини, як я їй завжди кажу. Вона мене безмірно любить і любила завжди, і я до неї їжу. Попри те, що ми з дочкою її не живемо, може, 30 або скільки років. Це для мене друга людина після матері. Якби не вона, то я б не був президентом”, – розповідав Лукашенко в одному з інтерв’ю.

Речниця білоруського президента Наталія Ейсмонт розповіла агентству Sputnik, що Лукашенко змінив свої плани і поїхав попрощатися зі своєю тещею.

Читайте також: Лукашенко заборонив білорусам звільнятися за власним бажанням

Коли у 1990-х Олександр Лукашенко переїхав до Мінська, дружина Галина залишилася на малій батьківщині. Вони не живуть разом, але так і не розлучилися. У Лукашенка від шлюбу з офіційною дружиною є двоє дорослих синів. Також у президента Білорусі є третій, позашлюбний син Микола, з яким він часто з’являється на публіці.

У Олени Жевнерович запитували, чи не шкода їй доньку. “Ні. Він [Олександр Лукашенко] допомагає їй, поважає, вважає її порядною жінкою, самостійною”, – відповідала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com