Помста за сина: в Чернівцях посеред білого дня вбили чоловіка (відео 18+)

19.07.2020, 12:56
78816

Учора, 18 липня, в Чернівцях на вулиці Небесної Сотні сталося вбивство чоловіка. Цей момент зафіксувала камера відеоспостереження.

Читайте також:

Про це пише ТСН.

На відео видно, як один із чоловіків розмовляє по телефону. До нього підходить інший і розпочинається бійка кулаками. Потім обоє падають, продовжується бійка. Крупніший чоловік обхвачує іншого, а той дістає пістолет і вистрілює в голову. Чоловік падає замертно на східцях, а вбивця швидко тікає з місця злочину. У цей час налякані перехожі намагаються сховатися подалі.

Увага! Відео містить сцени насилля. Не рекомендовано до перегляду особам, меншим 18 років: 

У поліції повідомили, що одразу ж виїхали на місце злочину, провели слідчі дії. Вбитим виявився 58-річний чоловік, смерть настала від вогнепального поранення в голову.

Підозрюваного у вбивстві встановили та розшукали впродовж декількох хвилин. Ним виявився 54-річний уродженець Азербайджану, який проживає на Буковині. Чоловіка затримали, правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії.

Слідчі Шевченківського відділення поліції Чернівців внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Про мотиви вбивства в поліції не розповідають. “Чернівецький промінь” пише, що це була помста. 54-річний чоловік ніби убив батька чоловіка, який своєю чергою торік убив його сина. У поліції цю версію не підтвердили і не спростували. У серпні 2019 року на Гравітоні в Чернівцях сталася масова бійка між членами двох родин вихідців з Азербайджану. Внаслідок різанини тоді загинув молодий хлопець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com