Популярні відеоблогери розповіли про свої доходи

14.01.2020, 21:54
59818

Відеоблогери розповіли, скільки заробляють на своєму контенті за допомогою вмонтованої в YouTube рекламної системи Adsense. Ціни за ролики варіюються від 500 до 97 тисяч доларів, пише Business Insider.

Читайте також: Під Києвом розбилась на мотоциклі відома блогерка

Блогер почне отримувати гроші від Adsense, якщо має як мінімум 1000 передплатників і 4000 годин перегляду.

Автори можуть приєднатися до програми YouTube Partner Program, і на їхній рахунок почнуть “капати” пристойні суми – від декількох сотень до десятків тисяч доларів. Усе залежить від популярності блогера і його контенту.

Отже, відомі автори розкрили свої доходи в YouTube. Наприклад фешн-блогер Наталі Барбу (257 тисяч передплатників) за 100 тисяч переглядів отримує від 500 до 1000 доларів. За словами Барбу, перший її заробіток склав 100 доларів.

Відеоролики таких авторів, як Остін Александер (165 тисяч передплатників), Кевін Девід (844 тисячі передплатників), Шельбі Черч (1,4 мільйона передплатників), Марина Могилко (1,5 мільйона передплатників) набирають по мільйону і більше переглядів. Відповідно і заробітки блогерів у цих випадках вагоміші.

Черч отримує від двох до п’яти тисяч доларів, Александер – близько шести тисяч, Могилко – приблизно 10 тисяч, а Девід заробляє 40 тисяч доларів. Автори додають, що вони роблять відео тривалістю не менше 10 хвилин і задіюють усі доступні типи реклам.

Один з “чемпіонів” із заробітку – блогер Пол Коскі, у якого майже 11 мільйонів передплатників. Його найприбутковішим роликом став Nerf War:Tank Battle, який вийшов у 2018 році. Відео подивилися понад 159 млн разів. Завдяки цьому Коскі заробив 97 тисяч доларів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com