Популярну українську співачку постійно переслідує невідомий, який нападає на неї (відео)

28.07.2019, 11:50
34822

Співачка Злата Огнєвіч, на яку на початку березня напав невідомий чоловік, довела своїм прихильникам, що той інцидент не був піаром.

Читайте також: На співачку Злату Огневич напав невідомий (відео)

Через чотири місяці після нападу переслідувач Злати приїхав під її будинок та чатував на неї, коли вона мала виходити на тренування. Про це знаменитість розповіла на сторінці в Instagram.

Виконавиця розмістила у фотоблогу відео, на якому видно, як з чоловіком розмовляє поліція. Злата викликала правоохоронців, оскільки не знала, як поводитись.

“Веселий початок ранку. Дуже хочу, щоб закон зміг мене захистити від цього неадеквата. Ну, а поки, маємо, що маємо… Ваші варіанти захисту?” – поцікавилася у підписників артистка.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! 

Читайте також: Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні

Більшість фоловерів Злати зауважили, що у її переслідувача дуже агресивний погляд і додали, що скоріш за все свого часу карма його накаже.

“Жах, неприємний такий. Там нема, з ким розмовляти. Тільки амбалів до нього, щоб пояснили йому його бичою мовою”, “він після минулого нападу ще не сидить? серйозно?”, “Златочко, бережіть себе, як мінімум балончик повинен бути із собою”, – радять фани.

Нагадаємо, що на початку березня на Злату Огнєвіч напали біля її будинку. Пізніше артистка розповіла, що чоловік переслідує не лише її, а й її родину вже протягом декількох років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com