Порошенка хочуть посадити: створено робочі групи, які розслідують злочини Президента (відео)

4.05.2019, 14:48
23529

В Україні і за кордоном створена група фахівців, які будуть займатися залученням до суду президента Петра Порошенка і людей з його оточення.

Читайте також: Медведчук повідомив, що Порошенко співпрацює з Путіним та веде бізнес з Росією (відео)

Про це в ефірі програми “Протистояння” на Newsone заявила Світлана Крюкова, заступник головного редактора “Страни”.

За її словами, у нового президента Володимира Зеленського немає сильних мотивів кримінально переслідувати Петра Порошенка і його оточення. У роки його правління шоумен не був скривджений владою. У той же час є люди, які дійсно постраждали від президента.

“Можете собі уявити, якою мотивацією володіє людина, яка посидів від дій Порошенко або був збанкрутує, або, наприклад, виявився в “екзилі”. І Зеленський”, – порівнює Крюкова.

“Є неформальна група людей, яка буде займатися планомірним і системним переслідуванням поки ще чинної еліти при владі. З тим, щоб змусити українські суди в подальшому і правоохоронців посадити президента (Порошенка – ред). І його найближче оточення”, – заявила журналістка.

За її даними, ця група володіє достатнім інтелектуальним та фінансовим ресурсом. “Наскільки я знаю, вони вже почали залучати великі приватні детективні підприємства, які займаються розслідуванням офшорів, нерухомості і рахунків президента і його найближчого оточення за кордоном”, – сказала Крюкова.

“Це люди, які розуміють, як працює українська система правосуддя, всі ці інтриги, договорняки, в яких може потонути хто завгодно. І без оглядки на них і на рішення президента (Зеленського – ред .) Вони хочуть вести свою кампанію і посадити Порошенко”, – заявила жінка.

Вона уточнила, що частина учасників цієї команди знаходиться в Україні, а частина – за кордоном. “Це люди максимальної ефективності і непублічного сорти – тобто, їм плювати на репутацію”, – підсумувала Крюкова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com