“Порошенко хотів вбити”: зворушлива історія про дідуся, який підійшов до Зеленського, виявилася фейком

29.07.2019, 11:31
34944

Нещодавно соцмережі “вибухнули” новиною про кримськотатарського дідуся, який нібито упродовж чотирьох років поневіряється по Києву.

Читайте також: Порошенко розповів подробиці про його допит у ДБР

Під час зустрічі з послами НАТО до президента Володимира Зеленського підійшов чоловік та почав щось розповідати, пише “Вголос”.

У Facebook повідомляли, що дідусь втік від переслідувань з Криму. В столиці він кілька років шукає житло. Експрезидент Порошенко нібито обіцяв допомогти йому з квартирою, знімав з чоловіком пропагандистський фільм, а потім погрожував його вбити.

Як виявилося, інформація – це фейк. Користувачі соцмереж одразу не повірили в те, що історія справжня. Тим більше, незрозуміло, як кримський татарин зумів пройти усі кільця охорони, щоб дістатися до Зеленського.

Згодом стало відомо, що дідусь дійсно представник кримськотатарського народу – Мустафа Аріфов, син Саїді, яка під час війни врятувала сотні єврейський дітей.

Читайте також: Порошенко прийшов на допит у ДБР

Дідусь – не біженець, Порошенко його теж не переслідував. Чоловік мешкає в Сімферополі, а до Києва приїхав, щоб з Меджлісу зв’язатися з дітьми, які мешкають в Москві, номер телефону він загубив.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com