Порошенко розповів подробиці про його допит у ДБР

25.07.2019, 20:55
34564

Колишній президент Петро Порошенко на допиті в Держбюро розслідувань давав пояснення, що стосуються угоди про купівлю-продаж заводу Кузня на Рибальському. Про це він розповів після допиту в четвер, 25 липня, повідомляє ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: У ДБР заявили, що Порошенко впливає на досудове розслідування

″Сьогодні ми давали пояснення, вони були в усному і в письмовому вигляді, щодо напрямків, які стосуються абсолютно прозорої угоди про купівлю-продаж заводу Кузня на Рибальському, яка здійснювалося без моєї участі″, – сказав Порошенко.

Крім того, за його словами, ДБР ″намагається продовжувати слідчі дії проти каналу Прямий″. “Нам про це повідомили. У той же час про проросійські канали в них немає інформації″, – сказав він.

Також Порошенко заявив, що в ДБР відбувається витік матеріалів, і не виключає, що ці дані потрапляють у РФ. За його словами, у зв’язку зі сформованою ситуацією його команда звернеться в ДБР.

″Якщо Державне бюро розслідувань упереджено ставиться і не буде порушувати справу проти Портнова за завідомо неправдиве повідомлення про злочин, ми будемо шукати правду для захисту України. Не йдеться про захист Порошенка, мова йде про захист України – у суді″, – заявив Порошенко.

Читайте також: Порошенко прийшов на допит у ДБР

Стало відомо, що ДБР вручило Порошенкові повістку на новий допит.

″Не дивлячись на те, що представники експрезидента постійно змінюють свої рішення, я вітаю крок Петра Порошенка, який в останній момент усе-таки знайшов можливість і прийшов на допит. Отже: перший допит відбувся. На черзі – інші, повістку Петро Порошенко вже отримав. Конструктивна співпраця всіх учасників провадження дозволить знизити політичний градус і працювати винятково в правовій площині″, – повідомив голова ДБР Роман Труба.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com