Порошенко “налітав” менше ніж за місяць на 1,7 мільйона гривень

27.04.2018, 18:16
2159

На візити Президента України Петра Порошенка за кордон виділили близько 56 мільйонів 771 тисячі гривень, в Україні – 8 мільйонів 028 тисяч гривень з ПДВ. Тобто протягом року на авіаперевезення та інші витрати лідер держави використає  майже 64 798 тисяч гривень.

Як повідомляє “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Олігарх”, президент за останній місяць здійснив політ у Львів, Донецьк, Берлін та Стамбул. Найдорожчою подорожжю виявилися візити до Катару та Кувейту. Бюджет цих поїздок склав 1 мільйон 790 тисяч гривень.

Дані про витрати під час візиту до Туреччини не вказано в Єдиному веб-порталі використання публічних коштів. А присутність президента на львівському агрофорумі та відкритті перинатального центру обійшлася для українців майже у 220 тисяч гривень.

Додамо, що наприкінці лютого президент України Петро Порошенко поділився з журналістами сумною новиною: “Коли я обирався президентом, мої доходи були набагато більшими, ніж зараз. Я єдиний президент, який має цю динаміку”. Згідно з декларацією за 2017 рік, дохід Порошенка склав близько 16,3 мільйонів гривень, при цьому в 2013 році – більш ніж 51 мільйон.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com