Порошенко планує створення проєвропейської партії, з якою піде на вибори

2.05.2019, 12:51
23238

Партія “Блок Петра Порошенка  “Солідарність” має намір об’єднати проєвропейські сили в Україні і йти на парламентські вибори єдиною організацією.

Читайте також: Порошенко витратив на свою виборчу кампанію більше півмільярда гривень, – “Чесно”

Про це в інтерв’ю виданню “Сегодня” розповів заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко.

За його словами, лідерство в такій партії чинного глави держави Петра Порошенка дискутується. “Це предмет дискусій всередині партії. Між першим і другим туром абсолютно несподівано нас стали підтримувати, і до нас готові приєднатися нові люди, які до цього займали нейтральну позицію або навіть критикували нас. Причому не “за Порошенка”, а на основі ідеологічних принципів зі стратегічного вектору руху країни. Тому хвилю, яка пішла, ми маємо намір утримати”, – сказав Кононенко.

“Зараз наша команда проводить роботу над помилками, результат виборів показав, де у нас слабкі місця. Ми готуємося до з’їзду. Можу проанонсувати повне перезавантаження нашої партійної вертикалі, виходячи саме з ідеологічних принципів. Сьогодні ми, по суті, єдина в чистому вигляді ідеологічна партія”, – зазначив він.

Кононенко нагадав, що два роки тому велися безуспішні переговори про створення об’єднаної проєвропейської партії. “Зараз Петро Порошенко анонсував, що ми хочемо об’єднати всі проєвропейські сили. Всіх громадських діячів і організації, політиків і експертів, які сповідують ті ж принципи, що і ми, запрошуємо спільно йти на вибори”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com