Порошенко у 2015 році пропонував Путіну забрати Донбас, — Медведчук (відео)

14.02.2023, 11:01
135888

Екс-нардеп від забороненої “ОПЗЖ”, кум російського диктатора Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив, що п’ятий президент України Петро Порошенко нібито хотів віддати Росії непідконтрольну частину Донбасу. Однак Путін, за версією Медведчука, нібито відмовився анексувати ці території, бо Донбас – це Україна.

Читайте також: Російські мобілізовані відмовляються йти у наступ: Генштаб – про ситуацію в армії окупантів

Про це пише УНІАН.

Дискредитуючу заяву опальний політик, якого обміняли на українських військовополонених, зробив в ефірі однієї з пропагандистських програм.

“Я можу вам сказати, що Порошенко і в розмові зі мною неодноразово говорив: “Скажи йому (Путіну – ред.), нехай забере (непідконтрольну Україні частину Донбасу – ред.)”. На що він отримав відповідь про те, що тоді, в ті роки, Путін постійно підкреслював у своїх постійних інтерв’ю і офіційній позиції про те, що Донбас – це Україна. Так ось, тоді, коли президент РФ Путін говорив про те, що Донбас – це Україна, президент Порошенко намагався від нього (Донбасу – ред.) здихатися. Це буде найбільш точно і зрозуміло щодо Донбасу, бо він (Порошенко – ред.) розумів, що він (Донбас – ред.) йому не потрібен”, – заявив Медведчук.

Як зазначає Телеграм-канал “Сеятель ветра”, Медведчук, намагаючись дискредитувати Порошенка, випадково підставив свого кума Путіна. По-перше, Медведчук зруйнував руйнує брехню Путіна про те, що Україна нібито 8 років не хотіла миру і прагнула знищити Донбас. По-друге, виходить, що Путіну нібито пропонували мирно анексувати Донбас і припинити війну ще кілька років тому, але він відмовився.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com