Порошенко визнав свою помилку у призначенні Гладковського заступником секретаря РНБО та розірвав з ним усі зв’язки

1.08.2019, 13:31
35417

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко не підтримує зв’язків зі своїм бізнес-партнером, колишнім заступником секретаря РНБО України Олегом Гладковським.

Читайте також: Гладковський-Свинарчук знову став керівником “Богдану”

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню УП.

Порошенко визнав призначення Олега Гладковського до РНБО своєю кадровою помилкою: “Звичайно, якщо я його звільнив, то звільненням я її і виправляв… Але позиція така, що у нас дії мають бути ефективними. Людина, в незалежності від того, чи вона близька, чи не близька до президента, якщо він скоїв помилку або злочин, то помилка – звільнення, злочин – в’язниця. В цьому полягає принцип. А ви кажете “ви помилялися”? Так, бачите. Але в мене була низка дуже вдалих призначень, які також не подобаються суспільству”.

За його словами, востаннє він бачився з Гладковським на засіданні Ради нацбезпеки та оборони, коли той був звільнений. Також Порошенко нібито не спілкувався і телефоном.

Читайте також: Гладковський-Свинарчук знову став керівником “Богдану”

Експрезидент запевнив, що у нього наразі немає потреби у відновленні дружніх стосунків. “Він має пояснити суспільству, що там трапилось. Ще раз хочу наголосити, якщо у вас є претензії, передайте їх в суд і притягніть до відповідальності. Я вважаю, що це неприпустимо, коли вісім місяців йдуть одні розмови без будь-яких справ у суді. Це означає тільки одне – або чогось не було, або це було використано, як технологія. Все”, – повідомив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com