Портнов заявив, що Порошенко незаконно переправляв осіб через кордон

3.08.2019, 21:46
35823

Одіозний заступник глави адміністрації Януковича стверджує, що, вирушаючи на відпочинок у 2018 році, Порошенко “незаконно переправив через кордон групу осіб під час вильоту на Мальдівські острови за чужими паспортами”. Про це інформує Цензор.НЕТ.

Читайте також: Андрій Портнов повідомив деталі свого допиту у ГПУ

Портнов пообіцяв зареєструвати нове провадження в понеділок.

“Ми зареєструємо нову заяву: про організацію Порошенком у січні 2018 року незаконного переправлення через кордон групи осіб під час вильоту на Мальдівські острови за чужими паспортами”, – написав Портнов.

Він пообіцяв клопотати про допити співробітників аеропорту, водіїв, охоронців, прикордонників, митних працівників і про отримання судових рішень щодо доступу до їхніх телефонних з’єднань і комунікацій.

“Ми не заперечуємо проти відпочинку Порошенка на островах, але нам потрібно встановити всі підставні прізвища та чужі паспорти фігурантів, щоб перевірити їх на наявність закордонної власності, рахунків і нових офшорів”, – стверджує Портнов.

Колишній заступник голови Адміністрації Президента вважає, що після призначення нового генпрокурора “з’явиться можливість підписати клопотання до суду про арешти майна Порошенка і його оточення”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com