Постраждала у Харківській ДТП відмовилась від претензій до Зайцевої після отримання 100 тисяч гривень

18.04.2018, 11:54
2023

Іще одна потерпіла в резонансній харківській аварії відмовилася від претензій до Олени Зайцевої, “Lexus” якої вилетів на тротуар і вбив шістьох пішоходів у жовтні 2017 року.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Жанна Власенко, яка на момент аварії була вагітною, – одна з п’яти потерпілих. Кілька тижнів вона провела в медикаментозному сні. Лікарям вдалося врятувати життя і їй, і дитині.

Під час чергового судового засідання Жанна Власенко відмовилася від претензій до водійки “Lexus”, окільки вже отримала від родини Зайцевої добровільне відшкодування в розмірі 100 тисяч гривень.

Натомість, Власенко вимагає відшкодування в сто тисяч від другого учасника аварії – Геннадія Дронова. Одночасно Жанна Власенко відмовилася від участі в наступних судових засіданнях.

Нагадаємо, кривава аварія сталася ввечері 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль “Lexus”, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у “Volkswagen”, в результаті чого загинуло шестеро людей: п’ятеро загинули на місці, а шоста жертв аварії померла після тижневої коми.

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу.  Також суд взяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com