Посварився з дружиною і підпалив ліжечко зі своім 6-річним сином: у Києві 35- річний чоловік вчинив смертельну пожежу (фото, відео)

6.10.2020, 10:11
85909

У Києві ввечері 5 жовтня чоловік підпалив ліжко зі своєю мертвою 6-річною дитиною. Батько малюка спочатку підпалив квартиру, а потім і самого малюка.

Читайте також: У Миколаєві 3-річний малюк випав з шостого поверху і розбився на смерть

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передає Главком.

Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло шестирічного хлопчика. Окрім цього, у помешканні перебував 35-річний батько загиблого хлопчика, який неадекватно себе поводив і відмовлявся відчиняти двері рятувальникам та правоохоронцям.

Як повідомляє “Київ оперативний”, 35-річний батько забрав дитину в гості. Мама прийшла забирати хлопчика, батько її не пустив до квартири. Він запустив чадного газу в квартиру та підпалив ліжко дитини.

Батько виявився колишнім військовим.

Правоохоронці затримали чоловіка. Наразі з ним проводяться слідчі дії.

Читайте також: На Херсонщині мати втопила тяжкохворого 4-річного сина

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Подільського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують усі обставини скоєного.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com