Потап на тлі скандальної поїздки в ОАЕ полетів до Іспанії й пояснив, над чим працював (фото)

12.12.2023, 12:02
151157

Продюсер і репер Потап на тлі скандальної поїздки в Дубай повідомив, що повертається в Іспанію, Барселону, й розповів, чим зараз займається за кордоном.

Читайте також: ЗСУ скаржаться на малу кількість снарядів і неможливість “працювати” по окупантах

Знаменитість у своєму фотоблогу запостив декілька фото з аеропорту в Дубаї. Так, він запевнив, що час в ОАЕ був “продуктивним, наповненим численними діловими зустрічами, відеозніманнями, фотосесіями й рекламними кампаніями”. І додав, що тепер летить до Барселони.

За словами репера, він продовжує свою творчу діяльність. Зокрема, його творчими осередками стали Барселона та Мадрид, що в Іспанії.

“Барселона і Мадрид – два культурні центри Іспанії, де проживає і працює велика кількість українців. За останній час в Іспанії ми успішно реалізували кілька значних відео та аудіо-проєктів як на внутрішньому ринку, так і в Україні”, – зазначив реп-виконавець.

Окрім того, він написав, що “активно працює в гуманітарній сфері, надаючи пряму гуманітарну допомогу” разом з рештою українських біженців за кордоном.

“З початку війни ми вже відіслали 15 контейнерів для реабілітації й повернення до нормального життя наших військових героїв. Також важливо згадати й Валенсію, де проживає неймовірно талановита українська спільнота. Ми єдиними зусиллями впливаємо на соціум, змінюємо вектор сприйняття українців у світі як працьовитих професіоналів і разом ідемо до перемоги”, – розповів Потап.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com