Потап опинився на афіші з гаслом “російське ретро” і зганьбився запланованим виступом за кордоном

5.04.2024, 11:01
156882

Співак та продюсер Потап спантеличив українців афішею свого концерту, запланованого на 13 квітня у Білефельд, Німеччині.

Читайте також: Мобілізація студентів та аспірантів в Україні: кого можуть призвати до армії

Річ у тім, що на офіційному сайті з продажем квитків на цей виступ була оприлюднена афіша, на якій зазначено, що Потап – співак “російського ретро”. Також йдеться про те, що на концерті Потап планував виконати не лише свої пісні, але й старі треки “Потап і Настя”, гурту “Время и стекло” й “MOZGI”, які здебільшого є російськомовними. На це звернув увагу блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що зазвичай менеджмент та артист заздалегідь погоджують афішу й це не випадковість.

До слова, квиток на концерт стартував від 12 євро (близько 507 грн). Втім, про благодійність зазначено ніде не було. Наразі сама інформація вже видалена з сайту, як і продаж квитків став недоступним.

Зазначимо, до цього репер стверджував, що за кордоном він популяризує та розвиває виключно українську культуру. Наразі у своїх соцмережах Потап жодним чином поки не коментує ситуацію й публікує фото з концертів своєї дружини Насті Каменських.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com