Потап побився з чоловіком колишньої учасниці гурту “ВІА Гра”

3.12.2020, 16:11
90708

Потап побився з чоловіком відомої співачки Альони Вінницької – музикантом і продюсером Сергієм Большим. Сталося це давно, але представники шоу-бізнесової тусовки не спілкувалися після того випадку ще довго. Про це розповіла артистка в ефірі “Зіркового шляху” на каналі “Україна”.

Читайте також: “Я — ваш новий президент”: Потап опублікував скандальне відео, в якому назвав українців “довбодятлами”

За словами колишньої учасниці гурту “ВІА Гра”, інцидент трапився у Палаці “Україна” прямісінько під час концерту, у якому брали участь десятки артистів. Бійку спровокував сам Олексій Потапенко, який дозволив собі неприємне висловлювання у бік Вінницької.

“Все відбувалося на очах у всіх, хто там був… Розірвані футболки, розірвані сорочки, а через три секунди треба виходити на сцену…” – поділилася співачка в ефірі “Зіркового шляху” на каналі “Україна”.

“Олексій у той час був ще зовсім молодий. Безумовно, в певний момент він собі дозволив зайвого”, – сказав про Потапа чоловік Вінницької.

Тому Сергій тут же заступився за честь своєї дружини.

Після того інциденту Потап і Большой кілька років не спілкувалися, але з часом, коли пристрасті вщухли, зірки пішли на мирову.

До слова, ситуація чоловіка співачки з Потапом – не єдиний випадок, коли Альона Вінницька почула на свою адресу негарний коментар.

“Я пам’ятаю, як одна наша відома артистка якось кинула в мій бік фразу, що Альона Вінницька завжди однакова. Сергій відповів: “Ми дуже раді, що ви знайомі з усією нашою творчістю. Подивилися всі наші кліпи, знаєте всі наші образи і можете дозволити собі таке сказати”, – згадала співачка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com