Потап публічно вибачився перед Настею: чи допоможе це зберегти парі стосунки

28.01.2024, 15:01
153319

Репер і продюсер Потап на своїй сторінці в Instagram опублікував неоднозначний пост, в якому попросив вибачення і розповів, що вміння це робити – відмінний урок для особистісного зростання.

Читайте також: Потап з Барселони розповів, що він робить для України після масового хейту у його бік

“Ми всі робимо помилки, незалежно від їхнього розміру. Але коли приходить час вибачитися, знайти правильні слова стає складним випробуванням, як підкорення гір. Зізнатися у своїх помилках, сказати “Вибач” нелегко для всіх, і це нормально. Це вимагає мужності та покори, щоб взяти на себе відповідальність за свої дії. Ця боротьба з вибаченням не є незвичайною. Це важка реалізація того, що ми не ідеальні, але це чудовий урок для особистого зростання. Пам’ятайте, що вибачатися це не слабкість, це дає нам силу і показує нашу здатність утримувати здорові стосунки”, – написав Потап.

Скріншот Instagram

Варто відзначити, що такий пост він супроводив колажем, на якому зображений він сам і собака Насті Каменських – Мімі. Даний пост він додав і в “сторіз”. Там він супроводив його піснею групи Blue і Елтона Джона “Sorry Seems to be the Hardest Word”, в якій чоловік вибачається перед коханою.

Що ж могло стати причиною для такого вчинку Потапа – невідомо, проте вже давно ходять чутки, що вони на межі розлучення. Подейкують, що у Олексія і Насті серйозні проблеми у стосунках, вони переживають складну кризу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com