«Україна буде сильною»: на Волині відбувся тренінг політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

15.10.2021, 17:08
102995

Більше тридцяти найактивніших «ударівців» Волині працювали в рамках установчих навчань для партійної організації, що проводилися 13 жовтня в Луцьку.

Читайте також: «Перемога – це створити таке суспільство і таку державу, в якій ми з вами хочемо жити», – військовий-«ударівець» про війну на Сході

«Подібні зустрічі дають позитивний ефект, адже ми усі, хто тут зібрався, маємо можливість познайомитись між собою та вирішити, хто і де бачить себе у політиці, – зазначив на початку роботи лідер Волинського осередку політичної партії «УДАР» Юрій Гупало. – Голова нашої партії, Віталій Кличко, підкреслює, що ми формуємо команду в області і разом цілеспрямовано рухаємось до того, аби змінити ту владу, яка є на сьогоднішній день. Ми разом будемо працювати на благо нашого народу».

«Якщо не ми, то хтось інший. Партія «УДАР Віталія Кличка» заявляє про те, що бути пасивними – це не ознака цивілізованого суспільства. Політична активність повинна мати свої плюси і консолідувати всіх громадян, що прагнуть реальних змін в країні на нашому європейському шляху. І Юрій Гупало є тою ключовою фігурою, яка нас об’єднує в області», – такими важливими словами закликав до плідної співпраці усіх присутніх голова виконкому Волинської територіальної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Анатолій Шваб.

У першій частині тренінгу партійці в ігровій формі змогли познайомитися між собою та зрозуміти, яке їхнє місце у політичній силі. Дали відповідь, яке місце в їхньому житті займає політика та чому саме «УДАР» – є тією політичною структурою, яка відповідає їхнім життєвим цінностям.

Активісти політичної партії «УДАР» на Волині змогли відповісти на важливе запитання – «Чому я сьогодні в «УДАРі»? Практично усі зазначили у своїх відповідях, що прагнуть змін. Змін на краще. І саме Юрій Володимирович Гупало, який уособлює в собі такі риси як порядність, чесність та відповідальність, що є чи не найважливішим в політиці, зможе згуртувати команду у плідній співпраці та досягти разом високого результату.

Крім того, «ударівці» Волині ознайомилися зі всіма засадами та завданнями, які ставить перед собою партія, поглибили свої знання у використанні нових медіа-інструментів в контексті партійної роботи. Метою цього було більше залучення активістів партії до ведення агітаційної діяльності в нових медіа, адже саме Інтернет та соціальні мережі зокрема – це одне з небагатьох середовищ, які сьогодні перебувають поза контролем української влади.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com