Потужний ураган накрив Британію: вітром зносить кораблі та літаки (відео)

16.02.2020, 17:46
63449

На Британію обрушився вже дургий за тиждень надпотужний ураган. Цього разу “Денніс” приніс сильні опади та вітри швидкістю в півтори сотні кілометрів за годину. Повідомляє ТСН.

Читайте також: Скасовані рейси, затоплені вулиці та аварійні посадки: Європу накрив потужний ураган “Сіара” (фото)

Зміщуючись з Північної Атлантики, він вже найближчої доби принесе на північний захід Європи дощі, місцями дуже сильні, з поривчастим вітром, збільшуючи ризик повеней.

Тим часом 16 лютого британська метеорологічна служба у видала понад 250 попереджень про небезпеку повеней у Англії, Шотландії та Уельсі.

Очікується, зокрема, що з берегів може вийти річка Ніт в Південному Уельсі, а місцеві ЗМІ вже повідомили, що у місті Понтіпул розлилась річка Тафф.

У всій країні через сильний вітер було скасовано сотні авіарейсів, рух потягів порушувався через повені. Внаслідок цього постраждали десятки тисяч пасажирів, які планували вирушити у подорожі під час зимових шкільних канікул.

Читайте також: Під час урагану в курортному містечку у Польщі загинули мати з дитиною

У мережі з’явилося відео того, як авіалайнер через сильний вітер не міг здійснити приземлення.

На східному узбережжі країни в Північному морі 15 лютого були знайдені тіла двох чоловіків, які потонули під час буревію. Сильний вітер створив труднощі навіть великим корблям, які практично зносило.

За останні 24 години в уельському місті Тредегар випало понад 105 міліметрів опадів, а на населений пункт Абердарон обрушився вітер швидкістю 146 кілометрів на годину. В регіонах, що постраждали від повеней, для допомоги населенню було задіяно 75 військовослужбовців та 70 резервістів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com