Повідомили ім’я воїна, який загинув на Донбасі (фото)

11.07.2020, 13:22
78007

У п’ятницю, 10 липня 2020 року, в зоні проведення операції Об’єднаних сил у Донецькій області внаслідок мінометного обстрілу українських позицій з боку російсько−терористичних сил загинув Тарас Матвіїв, молодший лейтенант, військовослужбовець 24−ї окремої механізованої бригади. Про це на своїй сторінці повідомив Олександр Тіщенко, керівник Львівського обласного військового комісаріату.

Читайте також: В Офісі президента анонсували новий обмін полоненим

“Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя найкращих синів України”, – написав він.

Тарас Матвіїв закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка, був блогером у низці видань, зокрема, у “Дивись.Інфо”, LB.ua, “Львівська мануфактура новин”.

Крім того, він був  волонтером ГО “Народний легіон”, одним із координаторів “Пошукової ініціативи” – організації, що розшукує зниклих людей під час Революції Гідності. Учасник 3-ї сотні Самооборони Майдану. Чинний депутат Жидачівської райради Львівщини від Української Галицької партії.

Загиблому військовосу виповнився 31 рік.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com