Повідомили, коли в Україні можна буде купити акції Apple

6.03.2019, 12:56
15062

В Україні через два тижні можна буде придбати акції Apple на місцевій фондовій біржі. У разі високого попиту, заведуть акції і інших популярних технологічних компаній – Tesla, Facebook.

Читайте також: Тім Кук обіцяє зменшити вартість на iPhone

Акції Apple українські інвестори зможуть купити, не виводячи гроші з України – на Українській біржі, повідомляє НВ Бізнес.

“Для початку потрібно зрозуміти яким буде попит на акції Apple”, – сказав Роман Осипов, співзасновник компанії БТС Брокер, яка торгує цінними паперами. Акції Apple вони купували через зарубіжного брокера Exante.

Директор з розвитку Української біржі Олексій Сухоруков підтвердив, що біржа чекає офіційної публікації рішення Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку про допуск акцій Apple в Україні, після чого їх включать до біржового списку. Рішення офіційно буде прийнято на наступному тижні, потім ще кілька днів піде на його публікацію в офіційних виданнях.

Інтерес до акцій технологічних гігантів з Кремнієвої долини пов’язаний як з мізерним вибором акцій для інвестицій на українському фондовому ринку, так і стрімким зростанням вартості американських компаній.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com