Позбавлення мандату депутатів “ОПЗЖ”: Зеленський направив до Ради запит

2.12.2022, 13:02
131905

Президент України Володимир Зеленський направив запит до голови парламенту щодо можливості позбавлення мандатів депутатів партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Читайте також: Прославляли “матушку-Русь”: у Києві повідомлено про підозру священнику Києво-Печерської лаври

Він відреагував на петицію на сайті ОП, яку за два дні підтримали понад 25 тисяч українців.

Керівництво Верховної Ради тепер має опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції, наголосив автор петиції, нардеп від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко.

“Зеленський відповів на нашу петицію щодо позбавлення депутатів “ОПЗЖ” мандатів! Що з цієї відповіді важливо: президент звернеться до спікера Стефанчука з проханням опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду”, – наголосив депутат.

До слова, станом на вечір 1 грудня петицію підписали понад 30 тисяч українців з необхідних 25 тисяч підписів. У її тексті Гончаренко зауважив, що “після наступу Росії представники “ОПЗЖ” або втекли за кордон, або ніяк не проявляли себе в допомозі Україні”. Згадав він також і зрадників та колаборантів з проросійської політсили, серед яких кум диктатора-президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук, його друг Тарас Козак та Ілля Кива.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com