Пожежа у ТРЦ “Космополіт” в Києві: ігрову умисно підпалив 7-річний хлопчик – подробиці від поліцейських (фото)

15.01.2024, 12:05
152840

Під час розслідування факту пожежі у парку розваг торговельно-розважального комплексу “Космополіт” у Солом’янському районі Києва поліція виявила, що займання виникло внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг.

Читайте також: У Львові помер 5-річний хлопчик, який впав у кому після видалення зубів

Про це йдеться у повідомленні поліції Києва.

Правоохоронці повідомили, що інформація про пожежу у ігровій кімнаті надійшла до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС-ки та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень громадяни не отримали.

Надалі, під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик.

“Батьки разом з дитиною запрошені до Солом’янського управління поліції для дачі показів. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна”, – повідомили правоохоронці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com